RFD Split

Udruga računovođa i financijskih djelatnika Split

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

Održano 47. tradicionalno jesensko savjetovanja računovođa u Brelima

E-mail Ispis
Index članka
Održano 47. tradicionalno jesensko savjetovanja računovođa u Brelima
PROGRAM SAVJETOVANJA
Sve stranice

U prekrasnim Brelima i 20. puta zaredom u hotelu „Soline“, u razdoblju 25-27. listopada 2012. godine održano je tradicionalno XLVII. Savjetovanje JESEN 2012. – Računovodstvo, financije i porezi u praksi“ koje organiziraju Udruge računovođa i financijskih djelatnika Splita, Šibenika, Zadra, Dubrovnika, Korčule i Metkovića.

 

 


 

I

Izvještaj sa XLVII. Savjetovanja „JESEN 2012. - RAČUNOVODSTVO, FINANCIJE I POREZI U PRAKSI“

Savjetovanje ima za cilj prezentirati aktualnosti iz područja računovodstva, financija, revizije i poreza u najširem smislu riječi obuhvaćajući sve sustave računovodstva: računovodstvo poduzetnika, računovodstvo proračuna i proračunskih korisnika, računovodstvo neprofitnih organizacija te računovodstvo obrtnika i slobodnih zanimanja.

Ove godine na Savjetovanju je sudjelovalo manje sudionika (oko 50) nego prijašnjih godina što je rezultat sveukupnih gospodarskih i inih poteškoća s kojima se suočavaju hrvatski građani i hrvatsko gospodarstvo. Unatoč tome, prema anketama prisutnih  Savjetovanje je i ove godine ostvarilo svoje ciljeve, sudionici su imali samo riječi pohvale na sljedeći

Eminentni predavači su pripremili zanimljive referate obuhvaćajući područja financijskog izvještavanja, poreza, revizije, aktualnosti u proračunu i neprofitnim organizacijama, poslovnog uspjeha, poslovanja sportaša do računovodstva obrta.

Kroz Savjetovanje je ostvarena jaka interakcija predavača i sudionika savjetovanja koja se očitovala kako u diskusijama i pitanjima, tako i u kritikama, iznošenju problema, prijedlozima za rješavanje i sl.

Vrlo zabavno je bilo i u onom dijelu Savjetovanja u kojem nisu bila predavanja. Organiziran je zabavno-sportski program koji je zaključen „Gala večerom“ na kojoj su i podijeljene nagrade gotovo svim sudionicima i gdje se zabavljalo do kasno u noć.

Prof.dr.sc. Branka Ramljak, predsjednica Udruge RiF Split