RFD Split

Udruga računovođa i financijskih djelatnika Split

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

Računovodstveni četvrtak (13.12.2012.) - Zabilješka

E-mail Ispis

 

Zabilješka s Računovodstvenog četvrtka održanog 13.12.2012. godine u prostorijama Udruge računovođa i financijskih djelatnika, Lučićeva 1, Split.

U okviru Računovodstvenog četvrtka održanog 13.12.2012. godine održano je predavanje za članove Udruge i to: POSLOVNI USPJEH – KAKO GA POSTIĆI?autora Bogoljuba Raffaellia, dipl.iur.
 


 

Nakon održane prezentacije razvila se živa rasprava u kojoj su sudjelovali svi prisutni. Raspravljalo se o načinima za postizanje što boljeg poslovnog uspjeha u kontekstu krize koja pogađa naše gospodarstvo.

Powerpoint prezentacija s ovog RČ nalazi se na webu Udruge: www.rfd-split.hr gdje možete pogledati i slike s posljednjeg druženja. Predsjednica Udruge upoznala je članove s radionicom o pranju novca koja će se 25.01.2013. godine održati u prostorima Udruge.

Na web stranici Udruge se nalazi pristupnica te Vas i dalje potičemo na pristupanje Udruzi i plaćanje članarine od 100,00 kn za 2013. godinu. Pristupnicu možete elektronski poslati kolegici Maji Ozretić na sljedeći mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

Prof.dr.sc. Branka Ramljak,