RFD Split

Udruga računovođa i financijskih djelatnika Split

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

Računovodstveni četvrtak (21.03.2013.) - Zabilješka

E-mail Ispis

 

Zabilješka s Računovodstvenog četvrtka održanog 21.03.2013. godine u prostorijama Udruge računovođa i financijskih djelatnika, Lučićeva 1, Split.

U okviru Računovodstvenog četvrtka održanog 21.03.2013. godine održano je predavanje za članove Udruge i to:  AKTUALNE TEME I DILEME U HRVATSKOJ BANKARSKOJ PRAKSI: Valutna klauzula, administrativne kamatne stope i društvena odgovornost, autorice dr. sc. Ane Kundid, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet

 


 


Nakon održane prezentacije razvila se živa rasprava u kojoj su sudjelovali svi prisutni. Raspravljalo se o problemima koji su proizašli primjenom instituta valutne klauzule i administrativne kamatne stope a uz to se raspravljalo i o tome koliko su danas banke društveno odgovorne.

Powerpoint prezentacija s ovog Računovodstvenog četvrtka nalazi se na webu Udruge: www.rfd-split.hr gdje možete pogledati i slike s posljednjeg druženja.

Na web stranici Udruge se nalazi pristupnica te Vas i dalje potičemo na pristupanje Udruzi i plaćanje članarine od 100,00 kn za 2013. godinu. Pristupnicu možete elektronski poslati kolegici Maji Ozretić na sljedeći mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

 

Prof. dr. sc. Branka Ramljak