RFD Split

Udruga računovođa i financijskih djelatnika Split

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

UNAPREĐENJE RAČUNOVODSTVENE REGULATIVE U REPUBLICI HRVATSKOJ

E-mail Ispis

Poštovani,

U nastavku se nalazi tekst i anketni upitnik koji je sastavljen na zajedničku inicijativu Ministarstva financija, Hrvatske zajednice računovođa i financijskih djelatnika i Ekonomskog fakulteta u Zagrebu. Cilj anketnog upitnika je prikupiti što je više moguće informacija o stanju financijskog izvještavanja u Republici Hrvatskoj uz inicijativu zaštite računovodstvene profesije. Nadam se da cete se odazvati ovom pozivu i tako pojedinacno utjecati na dignitet racunovodstvene profesije u RH.


UNAPREĐENJE RAČUNOVODSTVENE REGULATIVE U REPUBLICI HRVATSKOJ

Poštovani,

Ministarstvo financija u suradnji s Hrvatskom zajednicom računovođa i financijskih djelatnika te Ekonomskim fakultetom u Zagrebu provodi istraživanje s ciljem unapređenja zakonodavnog okvira iz područja računovodstva i zaštite računovodstvene profesije. Stoga Vas ljubazno molimo da odvojite nekoliko minuta Vašeg vremena te ispunite anketu koja se nalazi na sljedećoj poveznici:  http://goo.gl/forms/1sZfuhetxI

Anketa je u potpunosti anonimna i bit će korištena u svrhu unapređenja računovodstvene regulative i zaštite računovodstvene profesije. Unaprijed zahvaljujemo na trudu i vremenu koji ćete odvojiti za potrebe ispunjavanja ankete.

S poštovanjem,
Vaš HZRIF

Za eventualne nejasnoće možete se obratiti:

Ivica MILČIĆ, voditelj stručne službe HZRIF-a, urednik savjetnik 
Hrvatska zajednica računovođa i financijskih djelatnika
Gotovčeva ul. 1, Zagreb
tel.:  (+385 1) 468 6500
fax.: (+385 1) 468 6497

Unaprijed zahvaljujemo,

S poštovanjem,
Branka Ramljak, predsjednica Udruge RiF Split