RFD Split

Udruga računovođa i financijskih djelatnika Split

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

(2010.12.10.) POZIV

E-mail Ispis

Prof.dr.sc. Branka Ramljak

Predsjednica Udruge računovođa i financijskih djelatnika Split

Lučićeva 19 (Skalice)

21000 Split

Računovođama, poreznicima,

revizorima, financijerima, profesorima….

 

P O Z I V

NA „RAČUNOVODSTVENI ČETVRTAK

KOJI ĆE SE ODRŽATI 09.12.2010. GODINE U PROSTORIJAMA UDRUGE RAČUNOVOĐA I FINANCIJSKIH DJELATNIKA U

18,00 SATI

Poštovane i drage kolegice i kolege!

Čini mi se da smo prošli „predporođajne muke“ i možemo krenuti dalje u „rađanje“, bolje rečeno „novo rađanje“ naše Udruge. Oprostite mi na ovom slikovitom početku ali jednostavno tako doživljavam razdoblje u kojem se nalazi Udruga računovođa i financijskih djelatnika Split. Nadam se da ste pročitali Zabilješku s prvog druženja, očekujem da ćete već na sljedećem dodati nešto ili oduzeti od impresija koje sam ja s prvog druženja stavila u Zabilješku. Moram Vas informirati da sam bila slobodna taj tekst sa sličicom našeg druženja poslati uredništvu časopisa „Računovodst

Očekujem Vas na našem „Računovodstvenom četvrtku“ koje će se, kao što u naslovu stoji održati u prostorima naše Udruge, 09.12.2010. godine u 18,00 sati. Organiziramo tribinu s naslovom „OPOREZIVANJE IZUZIMANJA I SKRIVENIH ISPLATA DOBITI“. Predavač uvodničar biti će gospođa Snježana Galić, dipl.oecc. - porezni savjetnik, kojoj se ovim putem zahvaljujem u ime svih što će „probiti led“ a nakon toga očekujem da se razvije i rasprava na tu temu, te otvaranje novih tema koje možemo raspraviti u budućem razdoblju. Također, planiramo i ispunjavanje pristupnica za članstvo u Udruzi pa bih Vas zamolila da uz Vas bude i Vaš OIB-a. To je put ka formiranju baze članstva koja nam je jako važna za buduću komunikaciju.

Na kraju što drugo reći nego da Vas očekujem u velikom broju, ovaj put u predblagdanskom raspoloženju. Ne znam bi li bilo previše od mene kad bi predložila da donesemo poneki kolačić, za piće će se pobrinuti Udruga, „naoružajmo“ se velikim osmijehom i malo dobre volje pa ni uspjeh ovog našeg druženja neće izostati.

Branka Ramljak

Split, 30.11.2010.