RFD Split

Udruga računovođa i financijskih djelatnika Split

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

(2010.12.10.) ZABILJEŠKA

E-mail Print
There are no translations available.

Prof.dr.sc. Branka Ramljak

Predsjednica Udruge računovođa i financijskih djelatnika Split

Split, 13. prosinac 2010.

Sadašnjim i potencijalnim članovima

Udruge računovođa i financijskih djelatnika Split

Z A B I LJ E Š K A

/Računovodstveni četvrtak održan 09.12.2010. godine u prostorijama

Udruge računovođa i financijskih djelatnika, Lučićeva 19/

 

Računovodstveni četvrtak održan 09.12.2010. godine zamišljen je u vidu tribine Udruge RiF Split. Tom prigodom organizirali smo predavanje na temu „OPOREZIVANJE IZUZIMANJA I SKRIVENIH ISPLATA DOBITI“. Predavanje je održala gospođa Snježana Galić, dipl.oecc., porezna savjetnica. Ovim putem iskazujemo joj veliku zahvalnost što se ohrabrila i time dala primjer svima ostalima kako raditi na promicanju naše profesije. Inače, powerpoint prezentacija s prošlog Računovodstvenog četvrtka šalje se mailom svim zainteresiranima.

Nakon kvalitetnog predavanja uslijedila je rasprava na navedenu temu u kojoj je sudjelovao veći broj prisutnih. Iz toga se može zaključiti da je postavljanje ove teme bila opravdano, međutim, kako bi se u budućnosti tribine mogle što bolje organizirati potrebna nam je Vaša pomoć. Mole se članovi da ukažu koje teme bi bile zanimljive za obradu, sugerirajte, kritizirajte, Udruga će biti onakva kakvu je sami napravimo. Jedan od prijedloga koji nam je pristigao a u cilju podizanje kvalitete tribine, odnosi se na mogućnost postavljanje pitanja unaprijed, kako bi se predavač mogao bolje pripremiti.

U okviru druženja obaviješteni ste o tome da je Izvršni odbor Udruge RiF Split donio odluku o visini članarine za 2011. godinu koja iznosi 100,00 kn. U privitku ovog dopisa šaljem pristupnicu te molim zainteresirane da je pošalju kolegici Maji Ozretić (oni koji su joj osobno predali ne moraju slati mailom) na sljedeći mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ili This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .

Prisutni su informirani o aktivnostima na izradi web stranice Udruge te je u tom smislu iskazana zahvala Ani Stubnja i tvrtki „SWING Consulting d.o.o.“ koji će u kratko vrijeme osmisliti našu web stranicu na kojoj će se nalaziti sve informacije u svezi naše Udruge.

Također, prisutni su imali mogućnost upoznati se i sa časopisom „Informacije“ kojeg izdaje naša Udruga s nakanom da se predbilježe i da budu aktivni sudionici u kreiranju navedenog časopisa (pisanje članaka npr.), koji je kao takav jedinstven u Republici Hrvatskoj.

Prof.dr.sc. Branka Ramljak

Prilozi:

Pristupnica

Powerpoint prezentacija „Oporezivanje izuzimanja i skrivenih isplata dobiti“, prateći tekst.