RFD Split

Udruga računovođa i financijskih djelatnika Split

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

(2011.01.27.) POZIV

E-mail Ispis
Prof.dr.sc. Branka Ramljak Split, 17. siječanj 2011.
Predsjednica Udruge računovođa i financijskih djelatnika Split
Lučićeva 19 (Skalice)
21000 Split
Računovođama, poreznicima,
revizorima, financijerima, profesorima
i svima ostalima jer svi su nam dobrodošli
P O Z I V
NA „RAČUNOVODSTVENI ČETVRTAK

KOJI ĆE SE ODRŽATI 27.01.2011. GODINE U PROSTORIJAMA UDRUGE RAČUNOVOĐA I FINANCIJSKIH DJELATNIKA U 18,00 SATI

Poštovane i drage kolegice i kolege!

Uvodno još jednom svima skupa želim zdravu, sretnu i uspješnu 2011. godinu. Mnogi govore da će ovu godinu obilježiti poteškoće i neizvjesnost u svakom pogledu. Navedeno nas ne može staviti „po strani“ jer i mi smo dionici svega toga. Naša profesija svakodnevno se suočava s nizom zahtjeva i problema pa se nadam da ćemo i u ovoj godini preko naše Udruge pokušati odgovoriti na neka aktualna pitanja, te tako pomoći kako sebi, tako i široj društvenoj zajednici.

U tom smislu nastavljamo s našim „Računovodstvenim četvrtkom“ te Vas sve skupa pozivam na sljedeći, koji će se održati 27.01.2011. godine u 18,00 sati u našim prostorima na Skalicama. Organiziramo tribinu s aktualnom temom:

"PRIJAVA POREZA NA DOHODAK - AKTUALNOSTI 2010."

Predavač uvodničar biti će gospođa Nives Vrgoč, dipl.oecc. - porezni savjetnik.

Također, ovim putem Vas želim obavijestiti da sam bila na 4. sjednici Glavnog odbora Hrvatske zajednice računovođa i financijskih djelatnika koja je održana u prostorijama Zajednice u Zagrebu dana 10.12.2010. godine. Između ostalog, doneseni su sljedeći zaključci:

  1. Priprema se Odluka o participaciji Udruga u prihodima zajednice. Kriteriji koji će se uzeti u obzir prilikom određivanja visine participacije biti će: broj članova Udruge; aktivnosti Udruge u svrhu povećanja prihoda kako Udruge tako i Zajednice te društvena aktivnost. Ubuduće će se tražiti Izvješće o radu Udruge za jednogodišnje razdoblje.
  2. 46. Simpozij HZRIF održat će se u Dubrovniku (hoteli Park i Maestral) u vremenu 05.05.-07.05.2011. godine

  3. Izrađuje se Kodeks etike računovođa koji će biti poslan svim Udrugama na raspravu prije donošenja.

Nadam se da će do našeg sljedećeg susreta biti u funkciji i naša web adresa: www.rfd-split.hr, na kojoj će stajati sve informacije o Udruzi. Pozivam sve da nam se priključite u obogaćivanju stranice!

Također, planiramo podijeliti iskaznice upisanim članovima Udruge, a oni koji to još nisu napravili moći će pristupnice ispuniti i u Udruzi.

Do našeg skorašnjeg susreta srdačno Vas pozdravljam,

Prof.dr.sc. Branka Ramljak