RFD Split

Udruga računovođa i financijskih djelatnika Split

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

(2011.01.27.) ZABILJEŠKA

E-mail Ispis

Prof.dr.sc. Branka Ramljak

Predsjednica Udruge računovođa i financijskih djelatnika Split

Split, 01. veljače 2011.

Sadašnjim i potencijalnim članovima

Udruge računovođa i financijskih djelatnika Split

Z A B I LJ E Š K A

/Računovodstveni četvrtak održan 27.01.2011. godine u prostorijama

Udruge računovođa i financijskih djelatnika, Lučićeva 19/

Računovodstveni četvrtak održan 27.01.2011. godine zamišljen je u vidu tribine Udruge RiF Split. Tom prigodom organizirali smo predavanje na temu "PRIJAVA POREZA NA DOHODAK – AKTUALNOSTI 2010." Predavanje je održala gospođa Nives Vrgoč, dipl.oecc., porezna savjetnica. Ovim putem još jednom joj zahvaljujemo na izvrsnoj prezentaciji i animiranju članova na raspravu. U raspravi je sudjelovao veliki broj članova što znači da je tema bila pogođena. Powerpoint prezentacija se nalazi na webu Udruge. I dalje nam je u organiziranju tribina potrebna Vaša pomoć. Mole se članovi da ukažu koje teme bi bile zanimljive za obradu.

U okviru druženja informirani su članovi da je u funkciju stavljena web stranica Udruge: www.rfd-split.hr. Pritom je posebna zahvalnost iskazana djelatnicima tvrtke SWING Consulting d.o.o. koji su idejni kreatori naše web stranice. Međutim, kako bi se stranica još više obogatila, potrebna nam je i Vaša pomoć. Eventualne sugestije u cilju razvoja stranice možete poslati na e-mail kolegici Ani: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

Na web stranici Udruge se nalazi pristupnica te Vas i dalje potičemo na pristupanje Udruzi i plaćanje članarine od 100,00 kn za 2011. godinu. Pristupnicu možete elektronski poslati kolegici Maji Ozretić na sljedeći mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

Također, prisutni su imali mogućnost upoznati se i sa časopisom „Informacije“ kojeg izdaje naša Udruga s nakanom da se predbilježe na pretplatu i da budu aktivni sudionici u kreiranju navedenog časopisa.

 

Prof.dr.sc. Branka Ramljak