RFD Split

Udruga računovođa i financijskih djelatnika Split

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

(2011.04.07) POZIV

E-mail Print
There are no translations available.

Prof.dr.sc. Branka Ramljak
Predsjednica Udruge računovođa i financijskih djelatnika Split
Lučićeva 19 (Skalice)
21000 Split

Split, 28. ožujak 2011.

 

Računovođama, poreznicima,
revizorima, financijerima, profesorima i svima ostalima koji se bave ovim područjima

 

 P O Z I V 

NA „RAČUNOVODSTVENI ČETVRTAK

KOJI ĆE SE ODRŽATI 07.04.2011. GODINE U PROSTORIJAMA UDRUGE RAČUNOVOĐA I FINANCIJSKIH DJELATNIKA SPLIT U 18,00 SATI

 

Poštovane i drage kolegice i kolege! 

Budući je u tijeku javna rasprava oko Kodeksa etike za profesionalne računovođe naš sljedeći „Računovodstveni četvrtak“ posvetit ćemo tome. Kodeksom etike za profesionalne računovođe uspostavljaju se etički zahtjevi za profesionalne računovođe. Hrvatska zajednica računovođa i financijskih djelatnika (HZRFD) je stalna članica Međunarodnog udruženja računovođa (IFAC). HZRFD kao i IFAC služi javnom interesu i potiče primjenu visoko kvalitetnih profesionalnih standarda tamo gdje je profesionalna stručnost relevantna, kao i napore međunarodnog ujednačavanja takvih standarda, te potpomaže primjenu tih standarda u Republici Hrvatskoj.

Dakle, sljedeći „Računovodstveni četvrtak“ održati će se 07.04.2011. godine u 18,00 sati u našim prostorima na Skalicama. Organiziramo tribinu i dajemo prilog javnoj raspravi na temu: 

"KODEKS ETIKE ZA PROFESIONALNE RAČUNOVOĐE

Predavač uvodničar biti će prof.dr.sc. Branka Ramljak.

Informacija o „Računovodstvenom četvrtku“ biti će stavljena i na naš web: www.rfd-split.hr gdje inače možete pogledati priloge iz svih naših dosadašnjih „četvrtaka“. Na webu se nalazi i tekst „Kodeksa“ koji članovima može pomoći u rasvjetljavanju etičkih zahtjeva za profesionalne računovođe.

Na webu se nalazi i obavijest o 46. simpoziju „FINANCIJSKE I RAČUNOVODSTVENE MJERE IZLASKA IZ RECESIJE“ koji se u organizaciji HZRFD održava u Dubrovniku 5. – 7. svibnja 2011. godine. Pozivate se na sudjelovanje tog tradicionalnog simpozija.

Upis novih članova još uvijek traje, pristupnica se nalazi na webu Udruge i može se poslati mailom na adresu: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ili faksirati na našu Udrugu, broj faksa: 319-459. 

U očekivanju Vašeg uključivanja u raspravu oko „Kodeksa etike za profesionalne računovođe“, do našeg skorašnjeg susreta srdačno Vas pozdravljam, 

Prof.dr.sc. Branka Ramljak

Prilog: prezentacija.ppt