RFD Split

Udruga računovođa i financijskih djelatnika Split

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

(2011.06.16.) ZABILJEŠKA

E-mail Print
There are no translations available.

Prof.dr.sc. Branka Ramljak

Predsjednica Udruge računovođa i financijskih djelatnika Split

Split, 20. lipanj 2011.

Sadašnjim i potencijalnim članovima

Udruge računovođa i financijskih djelatnika Split

 

 

Z A B I LJ E Š K A

/Računovodstveni četvrtak održan 16.06.2011. godine u prostorijama

Udruge računovođa i financijskih djelatnika, Lučićeva 19/

U okviru Računovodstvenog četvrtka održanog 16.06.2011. godine održana su dva vrlo zapažena predavanja za članove Udruge i to:

  1. Dr.sc. ANA RIMAC SMILJANIĆ (Ekonomski fakultet Sveučilišta u Splitu) s temom: „Ciklusi u cijenama nekretnina i kreditne politike hrvatskih banaka“
  2. Mr.sc. IVANA BILIĆ (Ekonomski fakultet Sveučilišta u Splitu) s temom: „Komuniciranje sa suradnicima“

Nakon održanih prezentacija razvila se živa rasprava u kojoj su sudjelovali svi prisutni. Predsjednica Udruge je informirala prisutne o netom završenom simpoziju HZRFD koji se u razdoblju 05.-07.05.2011. godine održao u Dubrovniku, a na kojem je iskazana zahvala našoj Udruzi za aktivno sudjelovanje u raspravi oko Kodeksa etike za profesionalne računovođe

U okviru ovog Računovodstvenog četvrtka dodijeljeno je i priznanje Ani Rimac Smiljanić od strane HZRFD za doktorsku disertaciju pod naslovom „Cijena imovine, percepcija sustavnog rizika i financijska stabilnost“ obranjenu na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta  u Splitu.

Budući je ovo bio posljednji Računovodstveni četvrtak prije ljeta, i nadam se za većinu zasluženih godišnjih odmora, koristim prigodu da svima zahvalim na aktivnom sudjelovanju u dosadašnjem radu Računovodstvenog četvrtka, s nadom da ćemo na jesen biti još više aktivniji na dobrobit naše profesije.

Podsjećam da se obje powerpoint prezentacije s ovog RČ nalaze na webu Udruge:

www.rfd-split.hr

gdje možete pogledati i slike s posljednjeg druženja.

Na web stranici Udruge se nalazi pristupnica te Vas i dalje potičemo na pristupanje Udruzi i plaćanje članarine od 100,00 kn za 2011. godinu. Pristupnicu možete elektronski poslati kolegici Maji Ozretić na sljedeći mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .

Prof.dr.sc. Branka Ramljak